Zöld kuka osztásának folytatása

 

 

A Sajó-Bódva Völgye és Környéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás 2020.március 01.-től 1 db új 240 literes (102 cm magas x 75 cm széles) hulladékgyűjtő edényzetet biztosít ingyenesen a családi házas övezetben élő azon háztartások részére, akik már rendelkeznek az elkülönített (szelektív) gyűjtéshez szükséges edényzettel.

Az edényzet a zöldhulladék gyűjtésére szolgál, sorszámozással ellátott.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy folytatjuk a 2020. március 18.-án elkezdett kiosztást az alábbi időpontokban és helyszínen:

Mező utca és a Kodály Zoltán út kereszteződése:

2020.06.11.-én 13.00-17.00 óráig

/Mező utca, Vasvári P. utca, Kodály Z. út, Váci M. út, Tavasz út, Szabadság út, Akác út, Patak út, Rózsa út lakosai számára kiosztásra kerül 180 db edényzet/

Az edényzet jelenleg korlátozott mennyiségben áll a rendelkezésünkre, ezért érkezési sorrendben kerül kiosztásra. Kérjük, hogy az átvételi helyszínen csak a megjelölt utcák lakói jelenjenek meg.

Pótosztás:

Azok a családi házas övezetben lakók, akik a korábban nem vették át a hulladékgyűjtő edényzetet, de igényt tartanak rá, azok az alábbi időpontban és helyszínen tehetik meg:

Önkormányzati telephely /Élmunkás út 20./

2020.06.18.-án  09.00-13.00 óráig

/Táncsics M. út, Béke út, Hunyadi J. út, Kodály Z. út, Élmunkás út, Bem út, Botond út, József Attila út, Bartók Béla út, Deák Ferenc út, Kossuth Lajos út, Pinceköz, Szuhaköz, Forrásköz, Ady E. út, Petőfi S. utca, Kinizsi P. utca, Munkácsy M. út, Jókai Mór út lakosai számára kiosztásra kerül: 40 db edényzet/

Az átvételhez hozza magával: személyi igazolványát, lakcímkártyáját, és a partnerkódját tartalmazó számlalevelet. Amennyiben más nevében meghatalmazással jár el, kérem a kitöltött és aláírt meghatalmazást is hozza magával.

Azon ingatlantulajdonosok, akiknek nem jut zöldhulladék gyűjtő edényzet az idei kiosztás során, a későbbiekben mindannyian megkapják.

Azon ingatlantulajdonosoktól, akik nem vették át az edényzetet, esetleg nem jutott részükre vagy nem családiházas övezetben laknak /Népkert út, Fő út/, a Szolgáltató zöldhulladék elszállítására alkalmas zsákban viszi el a zöldhulladékot. /Zsákot a hulladékkezelő ügyfélszolgálati irodájában lehet ingyenesen igényelni./

 

Múcsony Nagyközség Önkormányzat

június 9, 2020

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .