I.sz. Háziorvosi Szolgálat

Rendel:

Dr. Kovács Tamás

Ápolónő: Tóth-Lőrincz Tünde

Orvosírnok: Dr. Sárkány Ferencné (Julika)

 

Rendelési idő:

 HÉTFŐ  13.00 – 17.00 Mucsony, Ady Endre út 2.
 KEDD  08.00 – 12.00 Mucsony, Ady Endre út 2.
 SZERDA  13.00 – 17.00 Mucsony, Ady Endre út 2.
 CSÜTÖRTÖK  08.00 – 12.00 Mucsony, Ady Endre út 2.
 PÉNTEK  08.00 – 12.00 Mucsony, Ady Endre út 2.

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a rendelési idő 1. órájában receptírás, vérnyomásmérés, vércukormérés, sebellátás, kötözés, és egyéb adminisztratív feladatok ellátása történik.

Minden rendelés 1. órája NŐVÉRRENDELÉS, amikor csak a nővér van a rendelőben, ilyenkor történik telefonos kérés alapján a receptek felírása. Már csak elektronikus vényt írunk, amit TAJ-KÁRTYÁVAL bármelyik patikában ki lehet váltani. Papír alapú receptet már nem írunk!

Aki orvosi konzultációt kér, az ne az 1. órában telefonáljon, mert akkor orvos még nincs a rendelőben, csak a nővér!

Bárkinek bármilyen panasza, gondja, problémája van, mindenképpen telefonon kell minket keresni, a nővérke mindenről tájékoztatást ad.

A gyermekeket illetve kismamákat kérem engedjék előre!

Előjegyzett betegeket soron kívül fogadjuk.

A sürgős eseteket szintén soron kívül fogadjuk.

Tanácsadás:

KEDD 12.00 – 14.00
Dr. Kovács Tamás   : +36(20)311-4954
Ápolónő : +36(70)382-8589

web: www.drkovacstamas.hupont.hu

email : haziorvos01mucsony@parisat.hu

Cím: 3744 Mucsony, Ady Endre út 2.

Telefon: +36(48)403-401

A koronavírus járvány miatti rendkívüli helyzetben az alábbiak betartására kérek mindenkit:

  • A leletek zömét elektronikus úton megkapjuk így azokat legtöbbször már nem kell szkennelnünk, így elhozni sem szükséges, csak telefonban jelezni kell. Amennyiben változtatni kell valamit a terápián, azt telefonon megbeszéljük.
  • Amennyiben valakinek panasza van, az is telefonon jelentkezzen, amennyiben telefonos konzultáció elegendő, úgy nem kell a rendelőben megjelenni, ha viszont panaszai alapján személyes orvosi vizsgálat szükséges, úgy időpontot adunk, és személyesen kell megjelenni a rendelőben. Szájmaszk használata a rendelőben kötelező!
  • A rendelőbe érkezni csak előzetes telefonos konzultációt követően, egyeztetett időpontra lehet, előjegyzés nélkül nem tudunk beteget ellátni!
  • A sürgős, életveszélyes állapotban lévő betegeket továbbra is soron kívül fogadjuk.
  • Mivel az új rendelési szisztéma zömmel a telefonos beszélgetésen alapul, így előfordulhat, hogy nehezen tudnak minket elérni, de ha éppen valakivel beszélünk, akkor természetesen az új hívó foglalt jelzést fog hallani, illetve ha épp a rendelőben látunk el beteget akkor nem tudjuk a telefont felvenni, ezért arra kérek mindenkit, hogy a leírt időintervallumokat használják az ügyeiknek megfelelően, és amennyiben nem sikerül minket elérni, többször próbálkozzanak. Ne felejtsék: a rendelési idő nem változott, tehát ne csak a rendelés elején telefonáljanak, a 2., 3., 4. órában könnyebben tudnak minket elérni!