Tájékoztatás a házhoz menő zöldhulladék gyűjtéséről

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. 2019. márciusában indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

A zöldhulladék gyűjtésére

2019. március 4. – 2019. december 15.

közötti időszakban KÉTHETENTE kerül sor.

A zöldhulladék az erre rendszeresített BMH Nonprofit Kft. lógójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú INGYENESEN BIZTOSÍTOTT zsákokban kerül elszállításra, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetőek el a zsákok mellett.

Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.
Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.
A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunkon a www.bmhnonprofit.hu oldalon, a saját települést kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak. Egyéb információkkal kapcsolatban az ügyfélszolgálat adhat felvilágosítást.

Ügyfélszolgálat elérhetősége:
E-mail: ugyfelszolgalat@bmhnonprofit.hu
Telefon: +36 213500111

február 26, 2019

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .