FELHÍVÁS – „Mucsonyból elszármazottak találkozója”

Mucsony Nagyközség 2019-ben ünnepli első írásos nyelvemlékének 800. évfordulóját. Ennek alkalmából egy ünnepségsorozatot szervez, melynek keretén belül 2019. augusztus 3-án hagyományteremtő szándékkal első alkalommal rendezi meg a

Mucsonyból elszármazottak találkozóját.

Rendezvényünkre tisztelettel és szeretettel meghívjuk és várjuk azokat a településről elköltözött egykori lakosokat, akik szívesen beszélgetnek az elmúlt évek történéseiről, kíváncsiak egykori lakóhelyük fejlődésére. Reményeink szerint a „hazatérők” ötleteikkel, javaslataikkal, véleményükkel is segítik majd településünk további szépítését, egy kellemes összejövetelen, ahol találkozhatnak régi ismerősökkel, barátokkal.

Kérjük, hogy a rendezvényen való részvételi szándékát jelezze a Mucsonyi Polgármesteri Hivatal felé 2019. június 30-ig a következő elérhetőségeken:

tel: 48/403-078 /101-es mellék/; e-mail: 800@mucsony.hu

Köszönettel fogadjuk az információkat mindazokról, akikről tudják, hogy mucsonyi lakos volt és szívesen részt venne a baráti találkozón.

Viszlai Viktor sk.
polgármester

június 11, 2019

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .