Szünidei étkezés igénybevétele felhívás

Mucsony Nagyközség Önkormányzata 2019. június 17. –  2019. augusztus 31. között a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő kiskorúak számára ingyenesen biztosítja a déli főétkezést, abban az esetben ha a szülő vagy a törvényes képviselő az erre vonatkozó kérelmet a Polgármesteri Hivatalba 2019. június 15. napjáig eljuttatja.

A kérelem nyomtatvány beszerezhető a Polgármesteri Hivatalban (Mucsony, Fő út 2.), illetve letölthető a www.mucsony.hu weblapról.

A kérelmet gyermekenként külön-külön kell kitölteni és benyújtani.

Az általános iskolás, illetve középiskolás gyermekek az ebédet munkanapokon 12.00 – 13.00 óra között vehetik át az iskola ebédlőjében (3744 Mucsony, Bányász út 7.)

Azon bölcsődés illetve óvodás gyermekek szülei, akik az iskolai szünetben nem viszik a gyerekeket óvodába, ugyancsak a központi konyháról vihetik el az ebédet.

Ételhordót a szolgáltatás igénybevételének első napján biztosítunk, ezt követően az ebéd elszállításáról az igényelt mennyiségnek megfelelően a szülőnek kell gondoskodnia!

Azok, akik az igénylés ellenére az ebédet nem viszik el, a költségek megtérítésére kötelezhetőek.

A konyha nyári karbantartása miatt,  a főzés 2019. július 22 – augusztus 9. között szünetel. Ezekre a napokra a meleg étkezést konzerv formájában biztosítjuk  a 2019.július 19-ei ebédosztáskor.

Nyomtatvány (word formátum):

NYILATKOZAT ingyenes szünidei étkeztetéshez.docx

június 11, 2019

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .