Közlemény – óvoda és mini bölcsőde újranyitása

 

Tájékoztatom a tisztelt szülőket, hogy a kormány elrendelte az óvodák, bölcsődék újranyitását, így a Játékvár Óvoda és a Mini Bölcsőde 2020. május 25. naptól normál működésben fogadja a gyermekeket a járványügyi egészségügyi szabályok fokozott betartása mellett.

Felhívom a figyelmet arra, hogy a járványveszély továbbra is fenn áll!

Az intézményt csak egészséges gyermek és kísérő látogathatja. A gyermeken napközben észlelt betegségtünet esetén szülői értesítést követően a szülő fél órán belül köteles elvinni gyermekét. Az intézmény területén a felnőttek részére kötelező a szájmaszk használata, belépéskor kézfertőtlenítés. A gyermek egy kísérővel érkezzen az intézménybe, az intézményben töltött idő alatt a szülők ügyeljenek az 1,5 méter távolság megtartására.

Az intézmény dolgozói fokozottan figyelnek a napi többszöri fertőtlenítésre, az egészségvédelmi szabályok betartására. Az átfertőződés elkerülése érdekében kérjük a gyermekük számára két váltás ruha nejlonzacskóban történő behozatalát.

Múcsony, 2020. május 22.

      Viszlai Viktor  polgármester

május 22, 2020

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .