Tájékoztatás hulladékgyűjtő zsákok átvételéről

 

A megnövekedett igényekre tekintettel 2020. május 31-ét követően ismételten lehetőséget biztosítunk a felhasználóink számára az ingyenes szelektív-, zöld- és üveghulladék gyűjtőzsákok átvételére az ügyfélszolgálati irodáinkban.

A gyűjtőzsákok átvételére kizárólag előzetes időpont egyeztetés útján van lehetőség a zsakigenyles@bmhnonprofit.hu e-mail címen.

Kérjük az ingatlanhasználókat, hogy az időpont kérésben a szolgáltatásukhoz kapcsolódó adatokat – felhasználó neve, felhasználási hely címe – megadni szíveskedjenek.

A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel ügyfeleink és dolgozóink egészségének megőrzése érdekében ügyfélszolgálati irodáink továbbra is zárva tartanak. Irodáinkban kizárólag a gyűjtőzsákok átvételére van lehetőség – egyéb ügyintézésre nincs mód.

A gyűjtőzsákok átvétele során kötelező a szájat és orrot eltakaró eszköz (védőmaszk, sál, kendő) viselése.

Kérjük az ingatlanhasználókat, hogy kizárólag az előre egyeztetett és a BMH Nonprofit Kft. által visszaigazolt időpontban érkezzenek, egyéb esetben nem áll módunkban kiszolgálni az oda érkezőket.

 

BMH Nonprofit Kft.

május 29, 2020

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .