Háziorvosi rendelés változásai

 

 

Figyelem!

A rendelés az alábbiak szerint történik a jövőben:

Rendelési idő: Hétfő, Szerda: 13-17-ig, Kedd, Csütörtök, Péntek: 8-12-ig

Minden rendelés 1. órája NŐVÉRRENDELÉS, amikor csak a nővér van a rendelőben, ilyenkor történik telefonos kérés alapján a receptek felírása. Már csak elektronikus vényt írunk, amit TAJ-KÁRTYÁVAL bármelyik patikában ki lehet váltani. Papír alapú receptet már nem írunk!!!

Aki orvosi konzultációt kér, az ne az 1. órában telefonáljon, mert akkor orvos még nincs a rendelőben, csak a nővér!!!

Bárkinek bármilyen panasza, gondja, problémája van, mindenképpen telefonon kell minket keresni, a nővérke mindenről tájékoztatást ad.

A leletek zömét elektronikus úton megkapjuk így azokat legtöbbször már nem kell szkennelnünk, így elhozni sem szükséges, csak telefonban jelezni kell. Amennyiben változtatni kell valamit a terápián, azt telefonon megbeszéljük.

Amennyiben valakinek panasza van, az is telefonon jelentkezzen, amennyiben telefonos konzultáció elegendő, úgy nem kell a rendelőben megjelenni, ha viszont panaszai alapján személyes orvosi vizsgálat szükséges, úgy időpontot adunk, és személyesen kell megjelenni a rendelőben.

SZÁJMASZK HASZNÁLATA A RENDELŐBEN KÖTELEZŐ!

A rendelőbe érkezni csak előzetes telefonos konzultációt követően, egyeztetett időpontra lehet, előjegyzés nélkül nem tudunk beteget ellátni!!!

A sürgős, életveszélyes állapotban lévő betegeket továbbra is soron kívül fogadjuk.

Mivel az új rendelési szisztéma zömmel a telefonos beszélgetésen alapul, így előfordulhat, hogy nehezen tudnak minket elérni, de ha éppen valakivel beszélünk, akkor természetesen az új hívó foglalt jelzést fog hallani, illetve ha épp a rendelőben látunk el beteget akkor nem tudjuk a telefont felvenni, ezért arra kérek mindenkit, hogy a leírt időintervallumokat használják az ügyeiknek megfelelően, és amennyiben nem sikerül minket elérni, többször próbálkozzanak. Ne felejtsék: a rendelési idő nem változott, tehát ne csak a rendelés elején telefonáljanak, a 2., 3., 4. órában könnyebben tudnak minket elérni!

Telefon: 48/403-401

email: haziorvos01mucsony@parisat.hu

Dr. Kovács Tamás

június 25, 2020

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .