Gyűjtőponti Hűtőház beruházás Múcsonyban

 

 

Tájékoztató – Mucsony Nagyközség Településrendezési eszközeinek módosításáról

 

Múcsony Nagyközség Önkormányzat a TOP-1.1.3.-15-B01-2019-00052 jelű pályázaton Gyűjtőponti Hűtőház beruházáshoz nyert forrást. A beruházás a Kossuth Lajos út 58. szám alatti ingatlanon a Tájház mögötti területen valósul meg. /mucsonyi 90 hrsz/

 

A korábban készült településszerkezeti terv szerint ezen a területen új építési telkek kialakítását tervezte az akkori Képviselő-testület. Az elmúlt években kiderült, hogy a Munkácsi Mihály utca meghosszabbítása a Szuha-közig elegendő lehetőséget biztosít a felmerülő építési igények kielégítésére. A korábbi elképzelések szerinti szabályozás alapján nem épülhetett volna meg a Gyűjtőponti hűtőház. Másik önkormányzati tulajdonú ingatlan pedig nincs ami megfelelne a pályázati elvárásoknak. Ezért készült el 2021. márciusban a Gyűjtőponti Hűtőház kialakításával összefüggésben Múcsony Nagyközség településrendezési eszközeinek módosítása, melyet a www.mucsony.hu honlapon lehet megtekinteni. A módosítási elképzeléseket az illetékes hatóságok, szervezetek támogatták, mert mindenben megfelel a hatályos jogszabályoknak.

 

Mucsony, 2021.03.31

 

Viszlai Viktor polgármester

április 8, 2021

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .