Lakossági barnakőszén felmérés

 

A Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkárának közlése alapján a szomszédunkban zajló háború miatt megváltozott a gazdasági környezetben a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A fentiekre tekintettel a Belügyminisztérium előzetes felmérést végez a SZÉNTÜZELÉSRE ALKALMAS FŰTŐBERENDEZÉSSEL rendelkező lakosság körében a háztartások barnakőszén szükségletére vonatkozóan, melyhez az önkormányzatok segítségét kérte.

Kérjük az érintett lakosokat, hogy a barnakőszénre vonatkozó előzetes igényeiket háztartásonként – a mennyiség (mázsa) megjelölésével – 2022. szeptember 29-én 16.00 óráig az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezni szíveskedjenek:

  • személyesen: Múcsonyi Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélszolgálata (3744 Múcsony, Fő út 2)
  • e-mail: szurosne@mucsony.hu

Az igények felmérése a kormányzati döntés megalapozását szolgálja, tehát a háztartásonként leadott igényléseket települési szinten összesítjük, azok önmagukban nem keletkeztetnek jogosultságot fűtőanyag ellátásra.

Köszönjük együttműködésüket!

Urrné Gál Emese jegyző

 

 

szeptember 21, 2022

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .