Szünidei étkeztetés 2023

Tájékoztatás szünidei étkezésről!

A szünidei étkezésre jogosult gyermekek részére, akik leadták előzetesen igénylésüket 2022. június 19. (hétfő) napjától, munkanapokon biztosítjuk az ebédet.

Az ebéd kiosztása 12.00 – 13.00 óra között történik a Szent Péter Görögkatolikus Általános Iskola ( Múcsony, Bányász út 7.) ebédlőjében.

A jogosultak számának megfelelő ételhordót is biztosítunk.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy az ingyenes szünidei étkezés biztosítását a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény iránti kérelemmel együtt javasolt benyújtani és az igényelt ebédet a jogosultság minden napján át kell venni. Mivel az ingyenes szünidei gyermekétkeztetés biztosítása közpénzből történik, határozottan kérjük, hogy ha nem kívánja a megjelölt időpontok bármelyikében az étkezést igénybe venni, úgy azt feltétlenül mondja le (személyesen a konyhán, Polgármesteri Hivatal portáján vagy a 06-48-403-078 telefonszámon) az étkezést megelőző nap 08.30-ig, hogy ezzel elkerülhessük a közpénzek pazarlását! 

Kérjük, hogy az átvevő személy a jogosult gyermek(ek) nevét az átvételkor közölje és az átvételt aláírással igazolni szükséges.

Múcsony 2023. 06. 14.

                                                                Múcsony Nagyközség Önkormányzat

június 14, 2023

Címkék:

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .